Навчання для працівників лікарні з практичного застосування первинних засобів пожежогасіння

28 квітня 2021 р. на території КНП «ВМКЛ 1» проведено навчання для працівників лікарні з практичного застосування первинних засобів пожежогасіння. Фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області та Головного управління ДСНС України у Вінницькій області розповіли про види вогнегасників та принципи їх дії, а також на практиці показали, як правильно користуватися порошковими та вуглекислотними вогнегасниками. Усі присутні мали змогу .спробувати загасити умовну пожежу.

Рятувальники наголошували, що знання та вміння правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння, у разі виникнення надзвичайної події, допоможе зберегти не лише майно, а й здоров’я чи, навіть, життя.

Адміністрація закладу подякував працівникам за небайдуже ставлення до пожежної безпеки як важливої складової охорони праці і наголосили, що вміння користуватися вогнегасниками – обов’язок кожного громадянина, оскільки швидке реагування на пожежу шляхом їх застосування може уберегти людей від трагічних наслідків.

Інші новини

prev
next
Онлайн запис