Інформаційна платформа «Бережи себе!»

У межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації «INSCIENCE» за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія «Бережи себе».
Її мета – викликати в українців бажання берегти себе та піклуватися про свій організм завжди, а особливо в час війни, пропагувати цінність здоров’я серед широкої аудиторії.
З цією метою у рамках співпраці МОЗ та «INSCIENCE» було розроблено п’ять сюжетів:
  • Бережи себе, бо у твоїй пам’яті ще так багато місця для нового (Мозок людини може вмістити приблизно 2,5 мільйона гігабайтів інформації. Цього вистачить на пів мільярда українських пісень).
  • Бережи себе, бо ти важлива частинка всесвіту (Більшість хімічних елементів, з яких ми складаємося, утворювалися в зорях протягом мільярдів років. Кожен та кожна з нас — частинка космосу, яка може зробити цей світ кращим).
  • Бережи себе, бо твоя ДНК – унікальна (Наші ДНК відрізняються лише на 0.1%, але цього достатньо, щоби колір очей, характер та наші смаки були унікальними).
  • Бережи себе, бо ти такий важливий для України, як еретроцити – для крові (Вони переносять кисень від легень до кожної клітинки в організмі і підтримуть наше життя).
  • Бережи себе, бо твої очі мають побачити ще так багато краси (Людське око може розрізняти близько 10 мільйонів кольорів. Цього вистачить, щоб намилуватися красою української природи — від Актівського каньйону до карпатських лісів.
Детальніше ознайомитися з матеріалами інформаційної кампанії можна за посиланням: https://inscience.io/en/berezhy-sebe/
Нагадаємо, що стартувала просвітницька кампанія ОБСЄ із запобігання експлуатації українців за кордоном.

Інші новини

prev
next
Онлайн запис